Automotive tubes

Automotive tubes door Tubeworkx

De organisatie van Tubeworkx B.V. werkt volgens de normen van het kwaliteitsniveau IATF-16949. Door investeringen in hoogwaardige productiemiddelen en geavanceerde meetapparatuur zijn we een interessante partner voor OEM-ers in de automotive branche. Hieronder enkele voorbeelden van producten van Tubeworkx B.V. die verwerkt worden in de automotive industrie.

Koelonderdelen Euro-6-motorenVrachtwagen

Aan een vrachtwagenbouwer met een marktaandeel wereldwijd van 15% (2017) leveren we onder andere de koelleidingen van de nieuwste milieuvriendelijke Euro-6 motoren. Deze leidingen zijn van staal met aan de uiteinden een uit de buis gevormde O-ring aansluiting of slangtule. Aan de leidingen zijn bevestigingsbeugels gelast. Dit zijn motoren met een lage uitstoot. Volgens een woordvoerder van deze voertuigenleverancier komt, in bijvoorbeeld Amsterdam de uitgestoten lucht er schoner uit dan er in gaat.

automotive-onderdelen-bussenAutobussen

De in Nederland geproduceerde autobussen zijn ook voorzien van onze producten. Tubeworkx levert onder andere buisdelen welke samengesteld worden tot een veilige, dragende constructie onder passagiersstoelen. De EURO-6 motoren die in deze autobussen worden gemonteerd zijn net als de vrachtwagenmotoren voorzien van de koelleidingen van Tubeworkx.

Wilt u weten wat Tubeworkx voor u kan betekenen?
Vraag danĀ hieronderĀ een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Vrijblijvend adviesgesprek
Aanvragen
Onze opdrachtgevers

Contactformulier

  • Heeft u een vraag, op- of aanmerking vul dan het onderstaande formulier in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
>

Vrijblijvend advies

  • Heeft u een specifieke vraag voor een van onze specialisten of wilt u weten wat Tubeworkx voor u kan betekenen vul dan vrijblijvend het onderstaande formulier in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
>