Verwarmingsindustrie

Tubeworkx en de verwarmingsindustrie

Tubeworkx is een bekende leverancier van buiscomponenten aan de Europese verwarmingsindustrie. In deze zeer concurrerende markt heeft Tubeworkx inmiddels meer dan 30 jaar ervaring. Door een proactieve houding en voortdurende innovatie op productietechnisch en logistiek gebied. Lukt het Tubeworkx om samen met zijn klanten tot excellente oplossingen te komen.

Producten van Tubeworkx die u terugvindt in de verwarmingsindustrie zijn onder andere.

CV industriecv-ketel

Voor Cv-ketels produceren we gasleidingen, drinkwaterleidingen, cv-leidingen en aanvoer, aansluitsets en retourleidingen. Deze leidingen zijn veelal gemaakt van staal, RVS, koper en aluminium en worden vaak voorzien van uiteenlopende uiteinden door koud vervormen (persen en of walsen). Verder kan Tubeworkx de uiteinden voorzien van elke denkbare fitting vorm in diverse materiaalsoorten die aan de buis gelast, hardgesoldeerd wordt of doormiddel van pijpeindbewerking. Als finishing touch kunnen we uw producten voorzien van een oppervlaktebehandeling: verzinken, poedercoaten, KTL, fosfateren etc.

DOUCHE WTW

Voor de afvoer van het wegstromend douchewater produceert Tubeworkx een douche-WTW (warmteterugwinning). Een douche-WTW benut de warmte van het wegstromende douchewater. Warm wegstromend douchewater en koud leidingwater stromen gescheiden van elkaar door de WTW heen. Het warme douchewater warmt het koude leidingwater voor. Hierdoor hoeft de warmwaterketel of boiler minder hard te werken om het water op te warmen.

Cascadesysteem en pipingcascade-opstelling

Als meerdere cv-ketels naast elkaar in een totaal installatie worden opgesteld noemen we dat een cascade opstelling. Voor de aanvoer van gas en aan- en afvoer van water, levert Tubeworkx de frames (staanders en tussenframes), piping, gasleidingen, aanvoer- en retourleidingen, open verdelers en samengestelde aansluitsets.

Manifolds

foto-07-06-16-09-06-44Voor de verdeling van tap- en of cv-water worden manifolds toegepast. Ook deze onderdelen in uiteenlopend soorten en maten uit ronde buis (vlambuis, gasbuis) of kokerprofielen (rechthoekig of vierkant) worden door Tubeworkx vervaardigd. De manifolds zijn onder andere voorzien van lassokken, pijpnippels, vloeiboorgaten, strips en brackets.

 

 

Meer weten over wat Tubeworkx voor uw branche kan betekenen? Wij voorzien u graag van informatie.
Neem contact met ons op voor informatie, of vraag hieronder een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Vrijblijvend adviesgesprek
Aanvragen
Onze opdrachtgevers

Contactformulier

  • Heeft u een vraag, op- of aanmerking vul dan het onderstaande formulier in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
>

Vrijblijvend advies

  • Heeft u een specifieke vraag voor een van onze specialisten of wilt u weten wat Tubeworkx voor u kan betekenen vul dan vrijblijvend het onderstaande formulier in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
>