Lekdetectie

Betrouwbaarheid is een groot goed. Dat geldt voor buizen waar vloeistof door heen loopt en in het bijzonder voor gasleidingen. In beide gevallen dienen deze geheel conform uw verwachtingen te functioneren. Ondanks constante aandacht en verbetering is het onvermijdelijk dat er soms leidingen lek worden gelast of gesoldeerd. Des te belangrijker is het om uw producten regelmatig te onderwerpen aan een lekdetectie.

Niets aan het toeval overlaten

Tubeworkx laat hier niets aan het toeval over. Wij zijn gespecialiseerd in lekdetectie. Onder strikte procedures, scherpe borging en een lektestregistratiesysteem, wordt uw product hetzij onder water met lucht afgeperst, of met speciale apparatuur waarmee eventuele drukverliezen zeer nauwkeurig worden geregistreerd.

Gespecialiseerd in lekdetectie

Meer weten over lekdetectie en onze lektesten? Wij voorzien u graag van informatie.
Neem contact met ons op voor een vraag of vraag hieronder een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Vrijblijvend adviesgesprek
Aanvragen

Binnen 1 werkdag antwoord!

Onze opdrachtgevers
Neem contact op
Neem contact op

Informeer naar de mogelijkheden

Contactformulier

  • Heeft u een vraag, op- of aanmerking vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
>

Vrijblijvend advies

  • Heeft u een specifieke vraag voor een van onze specialisten of wilt u weten wat Tubeworkx voor u kan betekenen vul dan vrijblijvend het onderstaande formulier in.
    Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
>