Robotlassen voor grote series

Tubeworkx: Specialist in robotlassen

Op zoek naar een partner die in grote oplages uw producten kan lassen? Zoek niet verder en bekijk de mogelijkheden van Tubeworkx! Met een ploeg gekwalificeerde lassers, meerdere rondlasapparaten en een aantal lasrobots worden kilometers lasdraad verwerkt. Op onze lasafdeling blijft de tijd niet stilstaan en wordt continu gezocht en geïnvesteerd in efficiënter produceren. Het streven is ook hier: laswerken met een hoge output tegen zero defects.

robotlassen opzet

robotlascellen

Tubeworkx heeft de beschikking over vijf robotlascellen. De lascellen bestaan uit twee stations en kunnen onafhankelijk van elkaar gevuld worden. Op deze manier kan de lasrobot continue blijven lassen en kunnen grote series geproduceerd worden.

Mogelijkheden robotlassen / lassen

Robot-lassen

MIG/MAG LASSEN

Metal inert Gas (MIG) en Metal Active Gas (MAG) zijn eigenlijk twee verschillende lastechnieken maar worden gezien als eenzelfde soort. Het verschil tussen beide technieken is alleen het gas wat gebruikt wordt.

De kracht van MIG/MAG lassen is de snelheid waarmee het product gelast kan worden en de veelzijdigheid van de lastechniek. Onze robotlascellen lassen uw producten ook met deze lastechniek. Door deze combinatie kunnen wij uw producten snel produceren. Vanzelfsprekend wordt de kwaliteit van het laswerk uitvoerig bewaakt.

Naast MIG/MAG lassen kunnen wij ook TIG lassen.

Meer weten over onze laswerken of robotlassen? Wij voorzien u graag van informatie.
Neem contact met ons op, of vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan!

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan!
Adviesgesprek aanvragen
Onze opdrachtgevers

Contactformulier

  • Heeft u een vraag, op- of aanmerking vul dan het onderstaande formulier in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
>

Vrijblijvend advies

  • Heeft u een specifieke vraag voor een van onze specialisten of wilt u weten wat Tubeworkx voor u kan betekenen vul dan vrijblijvend het onderstaande formulier in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
>