Kwaliteit

Onder kwaliteit verstaan wij: Het op een zo efficiënt mogelijke manier produceren van uw product, volgens overeengekomen technische specificaties, tegen afgesproken prijs en geleverd op het door u gewenste tijdstip.

ISO 9001ISO 9001

Tubeworkx is sinds 2009 ISO 9001 gecertificeerd. In een groot aantal sectoren een standaard. Een internationaal erkende norm op gebied van kwaliteitsmanagement. Het is een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid en komt terug in alle primaire en ondersteunende processen. De manier waarop Tubeworkx haar kwaliteit waarborgt ligt vast in ons management handboek.

Bekijk hier ons certificaat.

iatf 16949

Tubeworkx is een toeleverancier aan de auto-industrie. Om de kwaliteit te waarborgen worden relevante bedrijfsprocessen systematisch verbeterd en geborgd. Dit gebeurt volgens de IATF 16949. Dit is een standaard voor de automotive sector op gebied van kwaliteitsmanagement. Internationaal de meest geaccepteerde en gebruikte norm.

Als onderdeel van de IAFT 16949 geeft het Production Part Approval Process (PPAP) inspiratie en handvaten aan de productieprocessen bij Tubeworkx effectief en efficiënt in te richten. Dit leidt tot een voortdurende kwaliteitsverbetering richting zero-defects en kostenreducties. Onze enkelvoudige als samengestelde eindproducten voldoen hierdoor aan de strengste kwaliteitseisen. Voordeel hiervan is dat de ingangscontrole bij onze klanten komt te vervallen en onze producten direct ingebouwd kunnen worden.

Meten

Tubeworkx beschikt over een meetkamer waarin ook een 3D-meetarm niet ontbreekt. Met de software van deze meetarm kunnen we op basis van een digitaal model, snel complexe programma’s voor al onze buigmachines genereren. Vervolgens geeft het programma na het meten van het eerste product direct input om de buigmachines bij te stelen. In 2 tot 3 stappen kan dan begonnen worden met de serieproductie. Door deze zeer precieze wijze van meten en bijstellen zijn we in staat om maat-kritische producten te leveren.

Vrijblijvend adviesgesprek
Aanvragen
Onze opdrachtgevers

Contactformulier

  • Heeft u een vraag, op- of aanmerking vul dan het onderstaande formulier in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
>

Vrijblijvend advies

  • Heeft u een specifieke vraag voor een van onze specialisten of wilt u weten wat Tubeworkx voor u kan betekenen vul dan vrijblijvend het onderstaande formulier in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
>