Automotive tubes

Automotive tubes door Tubeworkx

De organisatie van Tubeworkx B.V. heeft zich ontwikkelt tot het kwaliteitsniveau van ISO/TS 16949. Door daarnaast te investeren in hoogwaardige productiemiddelen en geavanceerde meetmiddelen zijn we een interessante partner geworden voor OEM-ers in de automotive branche. Hieronder enkele voorbeelden van producten van Tubeworkx B.V. die verwerkt worden in de automotive industrie.

Personenauto’sAutomotive Tubes Exhaust Gas Heat Recovery

Een aansprekend voorbeeld zijn de leidingen die worden gebruikt als EGHR (Exhaust Gas Heat Recovery)- tubes. Dit zijn leidingen die worden ingezet bij het terugwinnen van uitlaatgaswarmte, met als doel om het brandstofverbruik omlaag te brengen. Deze leidingen bestaan uit een hittebestendige RVS legering welke tevens uitstekend koud vervormbaar zijn. Een ander mooi voorbeeld is de betrokkenheid van Tubeworkx bij de koelleidingen die worden ingegoten in aluminium versnellingsbakken van een inmiddels bekende Duitse 8-traps automaat.

VrachtwagenAutomotive Tubes Koelleidingen

Aan een vrachtwagenbouwer met een marktaandeel wereldwijd van 16% (2013) leveren we onder andere de koelleidingen van de nieuwste milieuvriendelijke Euro-6 motoren. Deze leidingen zijn van staal met aan de uiteinden een uit de buis gevormde O-ring aansluiting of slangtule. Verder worden aan de leidingen nog bevestigingsbeugels gelast of hardgesoldeerd. Dit zijn motoren met een lage uitstoot en verplicht in de EU vanaf 1 januari 2014. Volgens een woordvoerder van deze voertuigenleverancier komt, in bijvoorbeeld Amsterdam de uitgestoten lucht er schoner uit dan er in gaat.

AutobussenAutomotive Tubes Buisdelen

Ook in de in Nederland geproduceerde autobussen worden onze producten toegepast. Tubeworkx levert onder andere buisdelen welke samengesteld worden tot een veilige, dragende constructie onder passagiersstoelen. De EURO-6 motoren die in deze autobussen worden gemonteerd zijn net als de vrachtwagenmotoren voorzien van de koelleidingen van Tubeworkx.

Wilt u weten wat Tubeworkx voor uw automotive tubes kan betekenen?
Vraag dan hieronder een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Vrijblijvend adviesgesprek
Aanvragen

Binnen 1 werkdag antwoord!

Onze opdrachtgevers

Contactformulier

  • Heeft u een vraag, op- of aanmerking vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
>

Vrijblijvend advies

  • Heeft u een specifieke vraag voor een van onze specialisten of wilt u weten wat Tubeworkx voor u kan betekenen vul dan vrijblijvend het onderstaande formulier in.
    Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
>