Verwarmingsindustrie

Tubeworkx en de verwarmingsindustrie

Tubeworkx is een bekende leverancier van buiscomponenten aan de Europese verwarmingsindustrie. In deze zeer concurrerende markt heeft Tubeworkx inmiddels meer dan 25 jaar ervaring. Door een pro-actieve houding en voortdurende innovatie op productietechnisch en logistiek gebied lukt het Tubeworkx om samen met haar klanten tot excellente oplossingen te komen die de totale kosten in de keten reduceert.

Producten van Tubeworkx die je terugvindt in de verwarmingsindustrie zijn onder andere:

CV industriecv-ketel

Voor CV-ketels produceren we gasleidingen, drinkwaterleidingen, cv-leidingen en aanvoer- en retourleidingen. Deze leidingen zijn veelal gemaakt van staal, rvs, koper en aluminium en worden vaak voorzien van uiteenlopende uiteinden door koud vervormen (persen en of walsen). Verder kan Tubeworkx de uiteinden voorzien van elke denkbare fittingvorm in diverse materiaalsoorten die aan de buis gelast of hardgesoldeerd worden. Als finishing touch kunnen we u een oppervlaktebehandeling aanbieden zoals: Verzinken, poedercoaten, KTL, fosfateren etc.

Cascadesysteem en pipingcascade-opstelling

Als meerdere cv-ketels naast elkaar in een totaal installatie worden opgesteld noemen we dat een cascade opstelling. Voor de aanvoer van gas en aan en afvoer van water, levert Tubeworkx de frames (staanders en tussenframes), piping, gasleidingen, aanvoer- en retourleidingen, open verdelers en samengestelde aansluitsets.

Manifolds

foto-07-06-16-09-06-44Voor de verdeling van tap- en of cv-water worden manifolds toegepast. Ook deze onderdelen in uiteenlopend soorten en maten uit ronde buis (vlambuis, gasbuis) of kokerprofielen (rechthoekig of vierkant) worden door Tubeworkx vervaardigd. De manifolds zijn onder andere voorzien van lassokken, pijpnippels, vloeiboorgaten, strips en brackets.

Meer weten over wat Tubeworkx voor uw branche kan betekenen? Wij voorzien u graag van informatie.
Neem contact met ons op voor informatie, of vraag hieronder een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Vrijblijvend adviesgesprek
Aanvragen

Binnen 1 werkdag antwoord!

Onze opdrachtgevers

Contactformulier

  • Heeft u een vraag, op- of aanmerking vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
>

Vrijblijvend advies

  • Heeft u een specifieke vraag voor een van onze specialisten of wilt u weten wat Tubeworkx voor u kan betekenen vul dan vrijblijvend het onderstaande formulier in.
    Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
>