Diensten van onze metaalbewerking

Metaalbewerking door tubeworkx

Op zoek naar een toeleverancier voor het bewerken van uw metalen buizen? Tubeworkx is specialist in buizen buigen, lassen & robotlassen, (hard)solderen, zagen en pijpeindbewerkingen. Hiermee zijn wij de toeleverancier voor al uw (deel)producten waaraan hoge eisen worden gesteld. Kernactiviteit van Tubeworkx is het aan de hand van verschillende methoden vervormen van voornamelijk koperen, stalen en rvs buizen tot rond 76 mm in middelgrote tot grote series. Dit doen wij 24/7 middels onze deels bemande en onbemande uitgebreide machinepark. Met onze uitgebreide kennis en inzet van de nieuwste technieken vervaardigen wij onderdelen voor verschillende branches zoals: Automotive (Truck & Bus), VerwarmingsindustrieMedical en Constructie. Ook voor andere branches kunnen wij maatwerk oplossingen bieden voor uw metaalbewerking. Wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Wij leveren u onder andere de volgende bewerkingen/diensten:

Lees meer over Tubeworkx of bekijk onze bedrijfsvideo hieronder.

Wilt u weten wat Tubeworkx voor u kan betekenen?
Vraag dan hieronder een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Vrijblijvend adviesgesprek
Aanvragen

Binnen 1 werkdag antwoord!

Onze opdrachtgevers
Neem contact op
Neem contact op

Informeer naar de mogelijkheden

Vrijblijvend advies

  • Heeft u een specifieke vraag voor een van onze specialisten of wilt u weten wat Tubeworkx voor u kan betekenen vul dan vrijblijvend het onderstaande formulier in.
    Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
>

Contactformulier

  • Heeft u een vraag, op- of aanmerking vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
>