Robotlassen voor grote series

Tubeworkx: Specialist in robotlassen

Op zoek naar robotlassen? Zoek niet verder en ontdek Tubeworkx! Met een ploeg gekwalificeerde lassers, meerdere rondlasapparaten en een aantal lasrobots worden kilometers lasdraad verwerkt. Ook op deze afdeling blijft de tijd niet stilstaan en wordt continu gezocht en geïnvesteerd in efficiënter produceren. Het streven is ook hier: laswerken met een hoge output tegen zero defects.

Automotive robotlascellen

Tevens hebben we sinds 2008 hebben we de beschikking over een drietal automotive robotlascellen. In één van deze cellen staat tevens een handlingsrobot. Deze robot neemt het product uit de lasmal en legt het in een lekteststation. Hier wordt de leiding door een computer automatisch, binnen de lascyclus, op lekdichtheid getest. Dit gebeurt door middel van drukvalregistratie. De foutkans op lekkage wordt hierdoor naar nul teruggebracht.

Mogelijkheden robotlassen / lassen:

Meer weten over onze laswerken of robotlassen? Wij voorzien u graag van informatie.
Neem contact met ons op, of vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan!

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan!
Offerte aanvragen

Binnen 1 werkdag antwoord!

Onze opdrachtgevers

Contactformulier

  • Heeft u een vraag, op- of aanmerking vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
>

Offerteformulier

  • Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
>