Kwaliteit

Onder kwaliteit verstaan wij: Het op een zo efficiënt mogelijke manier produceren van uw product, volgens overeengekomen technische specificaties, tegen afgesproken prijs en geleverd op het door u gewenste tijdstip.

ISO 9001:2008ISO 9001:2000

De manier waarop dit gebeurt ligt vast in onze ISO-certificering. Tubeworkx is ISO 9001:2008 gecertificeerd.
Bekijk hier ons certificaat.

Automotive

Relevante bedrijfsprocessen worden systematisch verbeterd en geborgd. Dit gebeurt volgens de ISO/TS 16949-norm. ISO/TS 16949: 2009
Vanuit een voortdurende risicoanalyse (FMEA) per proces, worden gegevens geregistreerd, geanalyseerd en geëvalueerd. Dit leidt tot een voordurende kwaliteitsverbetering richting zero-defects en kostenreducties. Dankzij de voorgeschreven controles voldoen zowel onze enkelvoudige als samengestelde eindproducten aan de strengste kwaliteitseisen. Voordeel hiervan is dat de ingangscontrole bij onze klanten komt te vervallen en onze producten direct ingebouwd kunnen worden.

Vrijblijvend adviesgesprek
Aanvragen

Binnen 1 werkdag antwoord!

Nuchter en trots

Naast deze geformaliseerde kwaliteitsmanagementsystemen, heerst er bij Tubeworkx een nuchtere, productieve sfeer waar afspraken worden nagekomen, waar men trots is op de producten die er gemaakt worden en waar klanten worden gekoesterd. Verkwistingen, in welke vorm ook worden vervolgd en veroordeeld.

Meten

Onlangs is er geïnvesteerd in een compleet uitgeruste meetkamer waarin ook een 3D-meetarm niet ontbreekt. Door deze zeer precieze wijze van meten zijn we in staat om maat kritische producten te kunnen leveren. Tevens kunnen we voor dat een product seriematig zal worden geproduceerd, exact aangeven binnen welke toleranties dit zal gebeuren.

Onze opdrachtgevers

Contactformulier

  • Heeft u een vraag, op- of aanmerking vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
>

Vrijblijvend advies

  • Heeft u een specifieke vraag voor een van onze specialisten of wilt u weten wat Tubeworkx voor u kan betekenen vul dan vrijblijvend het onderstaande formulier in.
    Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
>