Over ons

Kernactiviteit van Tubeworkx is het op velerlei methoden vervormen van middelgrote tot grote series, voornamelijk koperen, stalen en rvs buizen tot rond 76 mm. Dit doen wij 24/7 middels ons deels bemand en onbemand uitgebreide machinepark.
Wij zijn onder andere werkzaam voor opdrachtgevers in de volgende branches:

Maar ook voor andere branches kunnen wij maatwerk oplossingen bieden. Wilt u weten wat Tubeworkx voor u kan betekenen? Vraag dan nu een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Vrijblijvend adviesgesprek
Aanvragen

Binnen 1 werkdag antwoord!

Wij produceren in opdracht van onze opdrachtgevers onder andere; complete cascade-systemen, verzamelleidingen, open verdelers, gasleidingen, ophangframes, aansluitsets, CV-ketelleidingen (gas, cv, tapwater) en koelleidingen voor EURO-6 truck motoren.
Tevens bieden wij, op dit gebied, de volgende bewerkingsmogelijkheden:

Onze afnemers eisen stipte leveringen tegen overeengekomen kwaliteiten en concurrerende prijzen. Voor onze klantenkring inmiddels vanzelfsprekend. Voor u als nieuwe relatie misschien een verademing. Deze manier van benadering zit diep verweven in onze bedrijfscultuur en ons kwaliteitsmanagementsysteem. Strategie in een omgeving waar processen systematisch worden verbeterd en geborgd streeft Tubeworkx er naar om kwalitatief hoogwaardige producten te leveren tegen competitieve prijzen. Klanttevredenheid staat hierin centraal binnen onze organisatie. Tubeworkx kiest resoluut voor een groeistrategie en wil een lange termijnrelatie aangaan met alle betrokken partijen.

Historie

Opgericht in Almelo 1988 als Benefit Almelo BV. Stampwerk en dieptrekken waren de voornaamste activiteiten.Jaren verder en veel ervaring rijker bestonden de voornaamste werkzaamheden uit: buisbewerking, plaatwerk en licht constructiewerk.

In 2004 vond een management buy in plaats door de heren Marc ter Horst en Dieks Prenger.

Directie
links: Marc / rechts: Dieks

Rond 2007 vond specialisatie plaats. Het plaatwerk en licht constructiewerk werden afgestoten en de focus kwam te liggen op het bewerken van ferro- en nonferro buizen. Dankzij de inzet van, kennisvergroting en kwaliteitsbewustzijn bij de medewerkers en forse investeringen in nieuwe technologieën, laat Benefit een gezonde groei zien. Medio 2009 werd de naam gewijzigd in Tubeworkx B.V. Deze naam geeft een betere weergave van de activiteiten van het bedrijf. Eind 2009 behaalt Tubeworkx haar ISO-9001 certificatie met inmiddels aantekening conform ISO/TS-16949. Tussen 2013-2015 is ca. 1,3 mln geïnvesteerd in, met name geautomatiseerde productiemiddelen voor o.a. deels onbemande 24/7 productie. Om verdere groei te kunnen faciliteren werd in januari 2016 een nieuw bedrijfsgebouw van 5.000 m2 betrokken met een verdubbeling in vierkante meters t.o.v. het vorige pand.

Onze opdrachtgevers

Vrijblijvend advies

  • Heeft u een specifieke vraag voor een van onze specialisten of wilt u weten wat Tubeworkx voor u kan betekenen vul dan vrijblijvend het onderstaande formulier in.
    Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
>